HET BEDRIJF

WAVE is de afkorting voor ‘We Add Value to Events’. Want dat is wat wij doen: een meerwaarde bieden aan allerlei verschillende soorten evenementen. Die meerwaarde zit ‘m in het feit dat wij op locatie werken, met enorm veel enthousiasme en passie voor ons werk.

Wij maken er, samen met de bezoekers, een feestje van en nemen ze mee in de wereld van het graveren. Zo is niet alleen het verkrijgen van het gegraveerde product iets moois en unieks, maar ziet men ook hoe het tot stand komt.​

Wij geloven dat een gravure een product extra bijzonder, uniek en persoonlijk maakt. En daarmee een mooie duurzame herinnering is.

Het kan ons niet gek genoeg. Wij graveren bijna alles wat in onze machine past. Omdat de mogelijkheden enorm zijn, geloven wij in maatwerk. Door goed te bespreken wat u als organisatie of bedrijf wilt en wat wij kunnen bieden, komen we tot de perfecte match om iets unieks neer te zetten op ieder evenement. Het maakt ons niet uit of het een open dag, sportwedstrijd of festival is, wij vinden samen met onze opdrachtgever de perfecte mix van product, dienst en beleving. ​

Wist u dat?
Bezoekers die een product laten graveren, zélf mee kunnen kijken op een groot scherm?

HET TEAM

Jan ter Borg
“Van sporten krijg ik een échte BOOST, vooral van hardlopen en (kick)boksen! Door mijn ondernemende karakter ga ik veel uitdagingen aan. DOEN is hierin mijn motto! Aan humor en gezelligheid hecht ik veel waarde, zowel privé als op werkgebied!”

Rob Zengerink
“Een van mijn grootste hobby’s is hardlopen, ik loop 3 tot 4 keer per week en ben zeer competitief ingesteld! Als ik niet sport, ben ik graag op pad met mijn gezin. Ik ben ondernemend, creatief en altijd in voor nieuwe projecten en initiatieven!”

WhatsApp chat
Scroll to Top